قيمه ريزه يا كله گنجشكي

قيمه ريزه يا كله گنجشكي


مواد لازم:
گوشت چرخ كرده
پياز رنده شده
آرد نخودچي
زردچوبه
ادويه
فلفل سياه
زنجبيل
مرزه خشك
گشنيز
جعفري
روغن
رب گوجه فرنگي
آب
زعفران

طرز تهيه :
ابتدا ٥٠٠گرم گوشت چرخ شده رو با يك عدد پياز رنده شده و به همراه آرد نخودچي و زرد چوبه و ادويه و فلفل سياه و زنجبيل و مرزه خشك و گشنيز و جعفري مخلوط كرده و بصورت گلوله درست كرده و در روغن داغ سرخ ميكنيم و دريك قابلمه دوباره يكعدد پياز رو تفت داده به همراه رب گوجه و زردچوبه و ادويه و مقداري آب روي رب گوجه ريخته سپس لپه شسته شده رو اضافه ميكنيم تا لپه ها بپزد و نيم ساعت آخر، گوشتهاي قلقلي رو اضافه ميكنيم و مقدار كمي هم زعفرون به خورشت اضافه ميكنيم تا خوش طعم بشه و بعد چندتا سيب زميني سرخ ميكنيم براي دور غذاتون به همين راحتي نوش جان كنيد

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: خورجينك

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:55 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال